Díjmentes SEO elemzés

Igényeld ingyenes 24 órás kampányunkat az alábbi form kitöltésével. Szolgáltatásunk díjmentes, szakértő kollégáink záros határidőn belül  felveszik veled a kapcsolatot.

Ne hezitálj, növeld a bevételed!

Ismerj meg minket

Hazai minősített szakemberek.
Növekedés.

Optimalizálj!
Magyarország!

Cégünk stratégiát alkot, amely alatt kompromisszum mentesen megköveteli ügyfelei részéről az alapfeltételek megismerését.

Tisztelt látogató! 

Magyarországon a kereső felhasználók több, mint 90%-a a Google keresőjét használják.

Az elsődleges cél tehát nem lehet más, mint a Google találati listáján a kiadott találatok között a lehető legelőkelőbb helyezést elérni. A keresők 90%-a az első találati oldalon található találatokat választja és nagyon csekély azon látogatók száma, akik tovább lapoznak.

Van tehát dolgunk!

Ne felejtsd: a Google élén állni nem csak büszkeség, hanem a legjobb bevételi forrás is egyben. Bármekkora is legyen tehát  céged mérete vagy árbevétele, az Optimalizálás.hu egyedi és rugalmas konstrukciókat javasol számodra. A legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki megérdemli a kitüntetett figyelmet!  

SEO és SEM szakembereink állnak a rendelkezésedre: igényeld ingyenes 24 órás kampányunkat, mely során felmérheted tudásunkat.  Ne feledd: a siker mérhető!

 


Foglalj helyet. Optimalizáljunk.

A tévhitekkel ellentétben az optimalizáló szakember dolga mára minden esetben az ügyfél iránymutatásai alapján a legköltséghatékonyabb, minden eladhatósági szempontot figyelembe vevő komplex online rendszer biztosítása.

Ennek az oka egyszerű: nincs már olyan szakember, akinek ne kellett volna tucatnyi új technikát elsajátítani, akár pár hónap alatt. Így forrt össze az online marketing mindegyik szegmense.

Azonban ez is csak a jéghegy csúcsa, a legjobb megoldás mindig az ügyfél megismerése és olyan megoldás biztosítása, amely speciális módon szemlélteti a megoldást, személyre szabva.

Mivel mára az optimalizálás nem két linken keresztüli megosztásból áll (sosem volt így) én az emberi nyelvezetet kívánom átadni, amely ugyan további száraz tényeket tartalmaz, mégis érthetően támasztja alá, hogy közösek az elképzeléseink.

Mindemellett fontos, hogy ez a témakör akkor tud hatékonyan működni, ha a másik oldal is szervesen kiveszi belőle a részét.

A fentiek alapján cégünk online marketing divíziója által nyújtott szolgáltatás esetén minden esetben megfeleltethetőségi vizsgálatnak kell történnie, amelyet jelen dokumentum tartalmaz.

Indok

Amely online marketing kampány ezen vizsgálat nélkül készül, az nem felel meg a 2019-es kereső marketing szakmai iránymutatásoknak.

A keresőoptimalizálási megfelelőség többek között mára nem feltétlenül kulcsszó választás kérdése, hanem egy alapfeltétel a keresőkben való megjelenhetőség és a jól működő hirdetések szempontjából.

Cégünk a piac szereplőitől eltérően kizárólag szakmai alapokon tudja megközelíteni a projektet, egyben a Google Ads-ot és bármely optimalizálási szolgáltatást is.

Fontos tényezők

Tartalom: A friss és egyedi tartalom az egyik legfontosabb tényező a SEO-ban. Ahogy az is, hogy ezeket sokan olvassák (oldalon töltött idő).

Domain minősége: egy érdekes mutató, amelyet nem a Google szakemberei applikáltak bele a kereső rendszerekbe. Kimondottan “kinőtte magát” és mára egy fontos tényező.

Linkek: még mindig az egyik legfontosabb mutató a visszafelé mutató linkek. Mára azonban hiába a vásárolt linkek tucatjai.

Felhasználói élmény: Tényszerű, hogy nagymértékben a felhasználói élménnyel kapcsolatba hozható tényezők határozzák meg a rangsorolást. A “mennyi időt” tölt az oldalon, a visszafordulási arányok és különösen a látogatottság mértéke kiemelten fontos.

Márka említés és közösségi migráció: kiemelt fontosságú a megosztások, like-ok és főleg a márka említések száma.

Átkattintási arány: igazi mítosz övezi az un. CTR-el kapcsolatos tényeket, mahinációkat. A Google sosem fogja beismerni, hogy aki sokat költ előrébb kerül és sajnos sok esetben igaz ez az organikus találatokkal szemben is

Google Bizalom: A Google szerint Google keresőrobotjai (Googlebot) elsődleges célja az, hogy feltérképezze a különböző webhelyeket. Mindezt úgy, hogy közben ne zavarja meg a felhasználók böngészési élményét az épp vizsgált webhelyen. Mi se tegyük.

Kérj ajánlatot és növeld profitodat!

Kedves leendő ügyfelünk!Tégy minket bátran próbára, bizalmadért magas szakmai kvalitást és tudásbázist, valamint korrekt árazást nyújtunk rugalmas konstrukciókban, 24 órás támogatással.Várjuk tisztelettel jelentkezésedet. 

AJÁNLATKÉRÉS

Több információra van szükséged?

Bizonytalan vagy? Tekintsd meg referenciáinkat illetve árainkat is! A hazai piacon egyedülálló módon éjjel-nappal állunk a rendelkezésedre a +36704131107-es telefonszámon.

KAPCSOLAT

Soul Art Media Agency Kft. -1141 Komócsy u. 5-7. Adószám: 25845389-2-42

gergely.szabo@soulart.hu

+36704135013

©Optimalizálás.hu
Soul Art Media Agency Kft.