seo ÉS AZ A BIZONYOS 1. HELY?

Tisztelt látogató! 

Magyarországon a userek (kereső felhasználók) több, mint 95%-a Google keresőjét használják. 

Az elsődleges cél tehát nem lehet más, mint a Google találati listáján a kiadott találatok között a lehető legelőkelőbb helyezést elérni. Közel 90%-uk ugyanis az első találati oldalon található keresési találatokat választja. 

A fennmaradó alig 10% lép csak tovább keresve a 2. és a 3. oldalra. Van tehát dolgunk! A munka kezdődhet, kérjük töltse ki az alábbi formot, amely után szakértőink mutatják az utat! 

Ne felejtse: a Google élén állni nem csak büszkeség, hanem a legjobb bevételi forrás is egyben.

Az elemzés ingyenes. Irány az első hely!

OPTIMAliZÁLT MÁR KERESŐT? Lássuk a fontos tényetőket!

Tartalom: A friss és egyedi tartalom az egyik legfontosabb tényező a SEO-ban. Ahogy az is, hogy ezeket sokan olvassák (oldalon töltött idő).

Domain minősége: egy érdekes mutató, amelyet nem a Google szakemberei applikáltak bele a kereső rendszerekbe. Kimondottan “kinőtte magát” és mára egy fontos tényező.

Linkek: még mindig az egyik legfontosabb mutató a visszafelé mutató linkek. Mára azonban hiába a vásárolt linkek tucatjai.

Felhasználói élmény: Tényszerű, hogy nagymértékben a felhasználói élménnyel kapcsolatba hozható tényezők határozzák meg a rangsorolást. A “mennyi időt” tölt az oldalon, a visszafordulási arányok és különösen a látogatottság mértéke kiemelten fontos.

Márka említés és közösségi migráció: kiemelt fontosságú a megosztások, like-ok és főleg a márka említések száma.

Átkattintási arány: igazi mítosz övezi az un. CTR-el kapcsolatos tényeket, mahinációkat. A Google sosem fogja beismerni, hogy aki sokat költ előrébb kerül és sajnos sok esetben igaz ez az organikus találatokkal szemben is

Google Bizalom: A Google szerint Google keresőrobotjai (Googlebot) elsődleges célja az, hogy feltérképezze a különböző webhelyeket. Mindezt úgy, hogy közben ne zavarja meg a felhasználók böngészési élményét az épp vizsgált webhelyen. Mi se tegyük.

Tegyen próbára minket, kérjen ajánlatot vagy igényeljen ingyenes elemzéseket!

Az Optimalizálás.hu ingyenes megoldásokat kínál az online marketing tekintetében.

Ingyenes eszközeinkkel irány az első hely! Legyen az webaudit, grammatika vagy keresőoptimalizálás, mi ingyenesen prezentáljuk a megoldást! Nincs más dolga csak követni az instrukciókat-

Webaudit

Lassú? Lefagy? Döcög? Nem található? Nem éri el?​

SEO ANALITIKA

Ingyenes SEO analitika 4 órán belül!

FORGALOMNÖVELÉS ELEMZÉS

Növelje bevételeit professzionális online marketinggel és ingyenes elemzésünkkel!

1 ÓRA INGYENES TANÁCSADÁS

Nálunk erre is van opció!

Call Now ButtonSOS PROBLÉMA? 0-24