seo ÉS AZ A BIZONYOS 1. HELY? Az elemzés díjmentes

Optimalizáljuk céged és szolgáltatásaidat!

Tisztelt látogató! 

Magyarországon a kereső felhasználók több, mint 90%-a a Google keresőjét használják.

Az elsődleges cél tehát nem lehet más, mint a Google találati listáján a kiadott találatok között a lehető legelőkelőbb helyezést elérni. A keresők 90%-a az első találati oldalon található találatokat választja és nagyon csekély azon látogatók száma, akik tovább lapoznak.

Van tehát dolgunk!

A munka kezdődhet, kérjük töltsd ki az alábbi formot, amely után szakértőink felveszik veled a kapcsolatot.

Ne felejtsd: a Google élén állni nem csak büszkeség, hanem a legjobb bevételi forrás is egyben. Bármekkora is legyen tehát  céged mérete vagy árbevétele, az Optimalizálás.hu egyedi és rugalmas konstrukciókat javasol számodra. A legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki megérdemli a kitüntetett figyelmet!  

SEO és SEM szakembereink állnak a rendelkezésedre: igényeld ingyenes 24 órás kampányunkat, mely során felmérheted tudásunkat.  Ne feledd: a siker mérhető!

Tégy próbára minket, kérj ajánlatot vagy igényelj ingyenes elemzéseket!

FONTOS SEO TÉNYEZŐK?

Tartalom: A friss és egyedi tartalom az egyik legfontosabb tényező a SEO-ban. Ahogy az is, hogy ezeket sokan olvassák (oldalon töltött idő).

Domain minősége: egy érdekes mutató, amelyet nem a Google szakemberei applikáltak bele a kereső rendszerekbe. Kimondottan “kinőtte magát” és mára egy fontos tényező.

Linkek: még mindig az egyik legfontosabb mutató a visszafelé mutató linkek. Mára azonban hiába a vásárolt linkek tucatjai.

Felhasználói élmény: Tényszerű, hogy nagymértékben a felhasználói élménnyel kapcsolatba hozható tényezők határozzák meg a rangsorolást. A “mennyi időt” tölt az oldalon, a visszafordulási arányok és különösen a látogatottság mértéke kiemelten fontos.

Márka említés és közösségi migráció: kiemelt fontosságú a megosztások, like-ok és főleg a márka említések száma.

Átkattintási arány: igazi mítosz övezi az un. CTR-el kapcsolatos tényeket, mahinációkat. A Google sosem fogja beismerni, hogy aki sokat költ előrébb kerül és sajnos sok esetben igaz ez az organikus találatokkal szemben is

Google Bizalom: A Google szerint Google keresőrobotjai (Googlebot) elsődleges célja az, hogy feltérképezze a különböző webhelyeket. Mindezt úgy, hogy közben ne zavarja meg a felhasználók böngészési élményét az épp vizsgált webhelyen. Mi se tegyük.

Tégy próbára minket, kérj ajánlatot vagy igényelj ingyenes elemzéseket!

Díjmentes eszközeinkkel irány az első hely! Legyen az webaudit, grammatika vagy keresőoptimalizálás, mi ingyenesen prezentáljuk a lehetőségeket!

Cégedre szabott szolgáltatásainkat választhatod összekapcsolva, egy olajozottan működő rendszerként, ahol az egyes eszközök és folyamatok egymást támogatják, erejük megsokszorozódik. De rendelkezésedre állunk részfeladatok kapcsán is, mivel büszkék vagyunk online szakértőink Google Ads és Keresőptimalizálás minősítéseire, Partneri kitüntetéseinkre, hogy biztonsággal és rizikó nélkül ránk bízhasd az aktuális legégetőbb problémákat.

ÉLJ VELE A SIKERÉRT!

Milyen ingyenes audit eszközök közül választhatsz?

SEO ANALITIKA

Díjmentes SEO analitika, azaz irány az első hely! Legkésőbb a következő munkanapon számíthatsz megkeresésünkre.

Webaudit

Weboldalad, webáruházad, értékesítési oldalad informatikai felülvizsgálata, a működési és fejlesztési hibák orvoslása, optimalizálása.

FORGALOMNÖVELÉS ELEMZÉS

Díjmentes forgalomnövelés elemzés! Növeld bevételeid a legfrissebb online marketing eszközök segítségével.

1 ÓRA INGYENES TANÁCSADÁS

Nálunk erre is van opció! Kérd díjmentes konzultációnkat és dolgozzunk együtt a sikerekért!