PR-kommunikáció. Hírnév management. CSR.
Vegyük kézbe a cégünkkel kapcsolatos híreszteléseket! Egy sikeres PR-kampányt reklám ízű cikkek, beszélgetések helyett a megjelenési közegébe természetesen illeszkedő, érdeklődésre számottartó médiaszereplések jellemeznek. A PR-kommunikáció változatos formáin túl szolgáltatásaink között szerepel a hírnév management, melynek során programozóink azért felelnek, hogy az internetes keresőkben az ügyfelünk cégéről szóló hírek közül a pozitív híradások szerepeljenek elöl, hangsúlyos helyen. Magyarországon is egyre inkább előtérbe kerül a CSR, azaz a társadalmi szerepvállalás management, melyben kapcsolati rendszerünk segítségével szintén ügyfeleink rendelkezésére állunk

Azon túl, hogy ügyfeleink számára áttekinthetőbbé tesszük a hirdetői piacot, irányt mutatunk és igény szerint komplett kampánystratégiát állítunk fel a megbízói igényeknek megfelelően.

Az alkalmazott kommunikációs eszközöket jellegük szerint az alábbi 3 osztályba soroljuk.

– BTL kommunikáció

– ATL kommunikáció

– Online kommunikáció szociális hálózatokra optimalizálva

Bizonyítjuk, hogy emberközeli kommunikációval minden sokkal egyszerűbb, és hatékonyabb!

Koncepcióban, stratégiai alapon gondolkodunk. Munkáink során nem engedünk a minőségből, mindig az adott feltételek mellett elérhető legjobb megoldás elérésére törekszünk. A kommunikációs eszközök tárháza a technológia fejlődésével és a fogyasztói kereslet növekedésével párhuzamosan egyre szélesedik, ami a hirdetőket komoly kihívás elé állítja a kommunikációs stratégiájuk megtervezésében.

Az Optimalizálás.hu ingyenes megoldásokat kínál az online marketing tekintetében.

Ingyenes eszközeinkkel irány az első hely! Legyen az webaudit, grammatika vagy keresőoptimalizálás, mi ingyenesen prezentáljuk a megoldást!

Webaudit

Lassú? Lefagy? Döcög? Nem található? Nem éri el?​

SEO ANALITIKA

Ingyenes SEO analitika 4 órán belül!

FORGALOMNÖVELÉS ELEMZÉS

Növelje bevételeit professzionális online marketinggel és ingyenes elemzésünkkel!

1 ÓRA INGYENES TANÁCSADÁS

Nálunk erre is van opció!

Tegyen próbára minket, kérjen ingyenes ajánlatot és elemzéseket!

Call Now ButtonSOS PROBLÉMA? 0-24