Mesterkélt helyett valódi kommunikáció! Tudni kell megszólítani!

PR-kommunikáció. Hírnév management. CSR.

Vegyük kézbe a cégünkkel kapcsolatos híreszteléseket!

Egy sikeres PR-kampányt reklám ízű cikkek, beszélgetések helyett a megjelenési közegébe természetesen illeszkedő, érdeklődésre számottartó médiaszereplések jellemeznek. A PR-kommunikáció változatos formáin túl szolgáltatásaink között szerepel a hírnév management, melynek során programozóink azért felelnek, hogy az internetes keresőkben az ügyfelünk cégéről szóló hírek közül a pozitív híradások szerepeljenek elöl, hangsúlyos helyen. Magyarországon is egyre inkább előtérbe kerül a CSR, azaz a társadalmi szerepvállalás management, melyben kapcsolati rendszerünk segítségével szintén ügyfeleink rendelkezésére állunk

Azon túl, hogy ügyfeleink számára áttekinthetőbbé tesszük a hirdetői piacot, irányt mutatunk és igény szerint komplett kampánystratégiát állítunk fel a megbízói igényeknek megfelelően.

Az alkalmazott kommunikációs eszközöket jellegük szerint az alábbi 3 osztályba soroljuk.

– BTL kommunikáció

– ATL kommunikáció

– Online kommunikáció szociális hálózatokra optimalizálva

Bizonyítjuk, hogy emberközeli kommunikációval minden sokkal egyszerűbb, és hatékonyabb!

Koncepcióban, stratégiai alapon gondolkodunk. Munkáink során nem engedünk a minőségből, mindig az adott feltételek mellett elérhető legjobb megoldás elérésére törekszünk. A kommunikációs eszközök tárháza a technológia fejlődésével és a fogyasztói kereslet növekedésével párhuzamosan egyre szélesedik, ami a hirdetőket komoly kihívás elé állítja a kommunikációs stratégiájuk megtervezésében.

Tudjuk, te vagy a mi emberünk!

Kilógunk
a sorból

Ügyfélorintációs és mentalitásbeli különbözőségünket a piac többi szereplőjétől büszkén vállaljuk. 

Magabiztosság

Átfogó Informatikai- és marketing szolgáltatásaink a garancia arra, hogy a lehető legrövidebb időn belül biztosítsuk vásárlóid számára a kiemelt ügyfél-élményt az első kapcsolatfelvételtől az újravásárláson át a reménybeli élethosszig tartó kapcsolat gondozásáig.

 

Hazai szakemberek

Fejlesztőink mögött, azaz ez esetben a te szolgálatodban évtizedes tapasztalattal, piacképes, kipróbált tudással felvértezett hazai szakemberek állnak majd. 


Referenciáink valódiak

Nyilván te is úgy gondolod, hogy minimum egy telefonos elérhetőség szükséges, hogy referenciáink hitelesek legyenek. Cégünk minden projektje igazolható a partner cégek vezetőjénék ajánlásával.

További referenciáink és tanulmányok a +36704135013-as telefonszámon kérhetők.

Multi tapasztalat
Piacképes
kipróbált tudás
Kockamentes

2000+ Weboldal
130+ Marketing Stratégia
300+ Webshop
50M Social és PPC
800+Rendezvény 95%Újraszerződés

Kérdésed van?
Csörögj: +36704131107​

Korrekt webfejlesztés minden platformra

Azt gondolod, hogy nem létezik ma Magyarországon olyan cég, amely elsődlegesnek tekinti ügyfelei finanszirozási lehetőségeit? Mi erre is megoldást nyújtunk!

Online marketing eszközök fúziója

Nemzetközi szinten is kipróbált szakemberekként bátran merítünk a nyugat-európai tudásból és tapasztalatból, a sok szempontból speciális magyar piacon is életképessé téve a megoldást.

AJÁNLOTT

Ajánlat helyett stratégia!

Tégy minket bátran próbára, bizalmadért magas szakmai kvalitást és tudásbázist, valamint lehúzásmentes, korrekt árazást nyújtunk rugalmas konstrukciókban, 24 órás támogatással. Várjuk tisztelettel jelentkezésedet.

Ne hezitálj, növeld a bevételed!

Ismerj meg minket

Hazai minősített szakemberek.
Növekedés.

Díjmentes SEO elemzés

Igényeld ingyenes 24 órás kampányunkat

Soul Art Media Agency Kft. -1141 Komócsy u. 5-7. Adószám: 25845389-2-42

gergely.szabo@soulart.hu

+36704135013

©Optimalizálás.hu
Soul Art Media Agency Kft.