Hol van már az egysíkú ATL-kampányok kora? Manapság marketingeszközök és megjelenési felületek sokasága közül válogathat a megrendelő, olykor megdöbbentően költséghatékony online, vagy meglepően modern, de annál eredményesebb új reklámformáknak köszönhetően.

Az Ön reklámját nem csak kitaláljuk és kivitelezzük: a médiavásárlás területén is otthonosan mozgunk.

Az Ön cégprofiljától függően a mi dolgunk a kreatív ötletek kidolgozása, mely alapján felépül a tételesen kidolgozott marketingstratégia, majd az azt megvalósító reklámkampány.

A kreatív munka egyike azon ügynökségi feladatoknak, mely kifejezi munkánk iránti elkötelezettségünket, kreativitásunkat, rugalmasságunkat és leginkább részt vesz ügyfelünk cége, terméke, weboldala vagy márkája pozitív „első benyomásának” megalkotásában.

Minden megbízást új kihívásként kezelünk, amely akkor teljesül, ha ügyfelünk igényeit sikerül kellő kreativitással és szakmaisággal ötvöznünk.

Munkánk akkor eredményes, ha ügyfelünk előre meghatározott céljait szolgálja, legyen szó akár új termék bevezetéséről, az eladások növeléséről vagy imázs építésről.

Szolgáltatási körök…
Arculattervezés
Kreatív tervezés
Kiadványszerkesztés
Egyénre szabott kreativ megoldások
Arculattervezés
Az első benyomás kulcsfontosságú egy cég vagy egy márka megítélésénél. A megfelelően kialakított arculat megnyerő és bizalmat ébreszt a potenciális vásárlókban.

Az arculat megtervezése egy összetett kreatív folyamat eredménye, amely során olyan megjelenés kialakítására törekszünk, amely stratégiai szempontú lesz a marketingkommunikáció során.

Kreatív tervezés
A kreatívok tervezésénél minden esetben kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a média megjelenések hatékonysága maximális legyen.

Egy jó kreatívot többen észrevesznek, és az üzenet megértése sem okoz a befogadók számára nehézséget. Elsődleges, hogy a hangsúlyt a termékre helyezzük, és ne a reklámra, mivel a cél a hirdetett termék és nem a reklám visszaidézése.

Kiadványszerkesztés

Ügyfeleink részére kiadványszerkesztési tevékenységgel is szolgálunk, amely a vektorgrafikus tervezésen túl a tördelésre és minden ehhez kapcsolódó tevékenységre is kiterjed.

A kiadványok tervezése igény szerint magában foglalja az arculati elemek tervezését, fotózását valamint nyomdai kivitelezését is.

Az Optimalizálás.hu ingyenes megoldásokat kínál az online marketing tekintetében.

Ingyenes eszközeinkkel irány az első hely! Legyen az webaudit, grammatika vagy keresőoptimalizálás, mi ingyenesen prezentáljuk a megoldást!

Webaudit

Lassú? Lefagy? Döcög? Nem található? Nem éri el?​

SEO ANALITIKA

Ingyenes SEO analitika 4 órán belül!

FORGALOMNÖVELÉS ELEMZÉS

Növelje bevételeit professzionális online marketinggel és ingyenes elemzésünkkel!

1 ÓRA INGYENES TANÁCSADÁS

Nálunk erre is van opció!

Tegyen próbára minket, kérjen ingyenes ajánlatot és elemzéseket!