Marketing megoldások
Önmeghatározás. Pozicionálás. Brandépítés.

A hazai kis- és középvállalkozások leginkább mellőzött építőelemei. Világos, megfogalmazott és tudatosított önmeghatározás nélkül könnyen célt téveszthet a legzseniálisabb üzleti ötlet is. Pozíciónk megcélzásával piaci környezetünk számára is nyilvánvalóvá tesszük törekvéseinket.

A tudatos brandépítés során megkülönböztetjük magunkat a márkák tömegétől. A cél egy emblematikus márkanév felépítése. E munkaszakasz során a vállalati döntéshozók és a marketingszakemberek szoros együtt működéséből születhet csak kiváló eredmény.

Szolgáltatási körök
Arculat. Design. Forma.
Kreatív ötletek. Marketingstratégia. Reklámkampány.
Modellezés. Teljes kivitelezés. Kihelyezés.
Rendezvényszervezés. Ambient reklámok. Gerillamarketing.
Kiadványszerkesztés. Leaflet. DM.
Reklámfilm. Vírusvideó. 3D animáció.
Arculat. Design. Forma.

A fogyasztó legelső találkozása márkanevünkkel. Az a bizonyos első benyomás, melynek jelentőségét nem lehet eléggé hangsúlyozni. Egy egységes arculat egyszerre idéz harmóniát és dinamizmust. Egy ízléses weboldalra, melyben összefonódik a tartalom és a design, szívesen térünk vissza. Egy fantasztikusan megálmodott tárgyban megtermékenyíti egymást funkció és forma.

Rendezvényszervezés. Ambient reklámok. Gerillamarketing.

Legyen szó vállalaton belüli összejövetelekről (csapatépítő tréning, céges vacsora), céges rendezvényekről (konferencia, fogadás), PR-eseményekről (sajtótájékoztató, film-, divatbemutató), vagy szórakozásról a tematikus buliktól a koktélpartiig, levesszük válláról a rendezvényszervezés terheit.

A marketinglehetőségek olyan izgalmas területein is működünk, mint az “ambient” reklámok, azaz meghökkentő, ötletes megoldások épületeken, közterületeken; de élünk az alacsony költségvetésű, innovatív gerillamarketing eszközeivel is a “buzz” marketingtől a láncreakciós megoldásokig.

Kiadványszerkesztés. Leaflet. DM.

Az online megjelenések mellett nem kevésbé hatásosak a kézzel fogható, nyomtatott kiadványok sem. A megfelelő célközönségnek hatásos módon eljuttatott ingyenes kiadványok, leafletek (szórólapok, brossúrák) vagy DM-anyagok szintén komoly reklámerővel bírnak.

Természetesen nem csak ingyenesen terjesztett reklámanyagok készítésével foglalkozunk: kiadványtervezés, kiadványszerkesztés, majd a nyomdai kivitelezés területén is bizalommal fordulhat hozzánk.

Reklámfilm. Vírusvideó. 3D animáció.

Filmes csapatunk a hagyományos értelemben vett reklámfilmek mellett változatos műfajú videók teljes kivitelezését is vállalja, legyen szó referenciafilmről, rendezvényvideóról vagy komplett tévéműsorgyártásról, egészen a videomegosztó portálokon terjedő szellemes vírusvideókig.

Hagyományos grafikai, illetve filmes szolgáltatásaink mellett szerepel 3D animáció is: logóanimációk, wish-ek, reklámspotok, kisfilmek készítése és utómunkák során szintén számíthat ránk!

Tegyen próbára minket, kérjen ingyenes ajánlatot és elemzéseket!