Ne hezitálj, növeld a bevételed!

Ismerj meg minket

Hazai minősített szakemberek.
Növekedés.

Díjmentes
Online
marketing elemzés

Igényeld ingyenes 24 órás kampányunkat

Együtt a sikerekért

Önmeghatározás. Pozicionálás. Brandépítés.

A hazai kis- és középvállalkozások leginkább mellőzött építőelemei. Világos, megfogalmazott és tudatosított önmeghatározás nélkül könnyen célt téveszthet a legzseniálisabb üzleti ötlet is. Pozíciónk megcélzásával piaci környezetünk számára is nyilvánvalóvá tesszük törekvéseinket.

A tudatos brandépítés során megkülönböztetjük magunkat a márkák tömegétől. A cél egy emblematikus márkanév felépítése. E munkaszakasz során a vállalati döntéshozók és a marketingszakemberek szoros együtt működéséből születhet csak kiváló eredmény.

Szolgáltatási körök
Arculat. Design. Forma.
Kreatív ötletek. Marketingstratégia. Reklámkampány.
Modellezés. Teljes kivitelezés. Kihelyezés.
Rendezvényszervezés. Ambient reklámok. Gerillamarketing.
Kiadványszerkesztés. Leaflet. DM.
Reklámfilm. Vírusvideó. 3D animáció.
Arculat. Design. Forma.

A fogyasztó legelső találkozása márkanevünkkel. Az a bizonyos első benyomás, melynek jelentőségét nem lehet eléggé hangsúlyozni. Egy egységes arculat egyszerre idéz harmóniát és dinamizmust. Egy ízléses weboldalra, melyben összefonódik a tartalom és a design, szívesen térünk vissza. Egy fantasztikusan megálmodott tárgyban megtermékenyíti egymást funkció és forma.

Rendezvényszervezés. Ambient reklámok. Gerillamarketing.

Legyen szó vállalaton belüli összejövetelekről (csapatépítő tréning, céges vacsora), céges rendezvényekről (konferencia, fogadás), PR-eseményekről (sajtótájékoztató, film-, divatbemutató), vagy szórakozásról a tematikus buliktól a koktélpartiig, levesszük válláról a rendezvényszervezés terheit.

A marketinglehetőségek olyan izgalmas területein is működünk, mint az “ambient” reklámok, azaz meghökkentő, ötletes megoldások épületeken, közterületeken; de élünk az alacsony költségvetésű, innovatív gerillamarketing eszközeivel is a “buzz” marketingtől a láncreakciós megoldásokig.

Kiadványszerkesztés. Leaflet. DM.

Az online megjelenések mellett nem kevésbé hatásosak a kézzel fogható, nyomtatott kiadványok sem. A megfelelő célközönségnek hatásos módon eljuttatott ingyenes kiadványok, leafletek (szórólapok, brossúrák) vagy DM-anyagok szintén komoly reklámerővel bírnak.

Természetesen nem csak ingyenesen terjesztett reklámanyagok készítésével foglalkozunk: kiadványtervezés, kiadványszerkesztés, majd a nyomdai kivitelezés területén is bizalommal fordulhat hozzánk.

Reklámfilm. Vírusvideó. 3D animáció.

Filmes csapatunk a hagyományos értelemben vett reklámfilmek mellett változatos műfajú videók teljes kivitelezését is vállalja, legyen szó referenciafilmről, rendezvényvideóról vagy komplett tévéműsorgyártásról, egészen a videomegosztó portálokon terjedő szellemes vírusvideókig.

Hagyományos grafikai, illetve filmes szolgáltatásaink mellett szerepel 3D animáció is: logóanimációk, wish-ek, reklámspotok, kisfilmek készítése és utómunkák során szintén számíthat ránk!

Webes
megoldások

Átfogó Informatikai- és marketing szolgáltatásaink a garancia arra, hogy a lehető legrövidebb időn belül biztosítsuk vásárlóid számára a kiemelt ügyfél-élményt az első kapcsolatfelvételtől az újravásárláson át a reménybeli élethosszig tartó kapcsolat gondozásáig. 

Cégedre szabott szolgáltatásainkat választhatod összekapcsolva, egy olajozottan működő rendszerként, ahol az egyes eszközök és folyamatok egymást támogatják, erejük megsokszorozódik. 

De rendelkezésedre állunk részfeladatok kapcsán is, mivel büszkék vagyunk online szakértőink Google Ads és Keresőptimalizálás minősítéseire, Partneri kitüntetéseinkre, hogy biztonsággal és rizikó nélkül ránk bízhasd az aktuális legégetőbb problémákat.

 

büszkeségünk te magad vagy!

Büszkék vagyunk online szakértőink Google Ads és Keresőptimalizálás minősítéseire, Partneri kitüntetéseinkre, Biztonsággal és rizikó nélkül ránk bízhatod az aktuális feladatokat és legégetőbb problémákat.

Google Partner. SEO.
szakemberek.
Büszkeség.

Referenciáink valódiak

Nyilván te is úgy gondolod, hogy minimum egy telefonos elérhetőség szükséges, hogy referenciáink hitelesek legyenek. Cégünk minden projektje igazolható a partner cégek vezetőjénék ajánlásával.

További referenciáink és tanulmányok a +36704135013-as telefonszámon kérhetők.

Multi tapasztalat
Piacképes
kipróbált tudás
Kockamentes

2000+ Weboldal
130+ Marketing Stratégia
300+ Webshop
50M Social és PPC
800+Rendezvény 95%Újraszerződés

Kérdésed van?
Csörögj: +36704131107​

Korrekt webfejlesztés minden platformra

Azt gondolod, hogy nem létezik ma Magyarországon olyan cég, amely elsődlegesnek tekinti ügyfelei finanszirozási lehetőségeit? Mi erre is megoldást nyújtunk!

Online marketing eszközök fúziója

Nemzetközi szinten is kipróbált szakemberekként bátran merítünk a nyugat-európai tudásból és tapasztalatból, a sok szempontból speciális magyar piacon is életképessé téve a megoldást.

AJÁNLOTT

Ajánlat helyett stratégia!

Tégy minket bátran próbára, bizalmadért magas szakmai kvalitást és tudásbázist, valamint lehúzásmentes, korrekt árazást nyújtunk rugalmas konstrukciókban, 24 órás támogatással. Várjuk tisztelettel jelentkezésedet.

101%

01.

SOCIAL MEDIA

A közösségi hálók pont annyira hektikusak, mint a hazai “szakértők”. Mi rávezetünk a sikerre!

02.

PPC RENDSZEREK

Marketing megoldásaid legbiztosabb kézben az informatikai megoldást szállitó cégnél van. 

03.

Stratégia

A legjobban pedig akkor jársz ha minden egy kézben van.

ÜGYFÉLFÜGGŐSÉG


Face
Insta
Ads
SEO

&Te.
&Csak Te.


Web. Social. Újra Te.

Bármekkora is legyen céged mérete vagy árbevétele, az Optimalizálás.hu egyedi és rugalmas konstrukciókat javasol számodra. A legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki megérdemli a kitüntetett figyelmet! 

AJÁNLATKÉRÉS

Kérj ajánlatot és növeld profitodat!

Kedves leendő ügyfelünk!Tégy minket bátran próbára, bizalmadért magas szakmai kvalitást és tudásbázist, valamint korrekt árazást nyújtunk rugalmas konstrukciókban, 24 órás támogatással.Várjuk tisztelettel jelentkezésedet. 

AJÁNLATKÉRÉS

Több információra van szükséged?

Bizonytalan vagy? Tekintsd meg referenciáinkat illetve árainkat is! A hazai piacon egyedülálló módon éjjel-nappal állunk a rendelkezésedre a +36704131107-es telefonszámon.

KAPCSOLAT

Soul Art Media Agency Kft. -1141 Komócsy u. 5-7. Adószám: 25845389-2-42

gergely.szabo@soulart.hu

+36704135013

©Optimalizálás.hu
Soul Art Media Agency Kft.