Eladjunk? Építsünk?
Tervezzünk? Várjuk hívásodat!
06 70 413 1107
MARKETING
NÁLuNK NINCS MEGÁLLÁS!

Több önálló divízióból álló, komplex szolgáltatásokat nyújtó, profi cégcsoport vagyunk. Mindezen túlmutatva egy új hazai mentalitás előhírnöke, meghonosítója és mindezt teljes sikerre vivő szervezete.

A hatékony és sikeres üzleti jelenlét komoly erőfeszítéseket igényel minden vállalkozás életében.

Csapatunk küldetése, hogy a piacon jellemző hektikus versenyben gyors, átfogó segítséget biztosítsunk céged számára, amellyel életre szóló ügyfélkapcsolatokat, több szabadidőt, profitot és stabil üzleti célokat tudsz belátható időn belül megvalósítani.

A marketing- és informatikai rendszerek beható vizsgálatát követően azonnal használható javaslatokkal szolgáljuk üzleti céljaid a tervezéstől a megvalósításig.

Ismerj meg minket és hozz megfontolt informatikai vagy marketing döntést.

Tisztelettel, Molnár Nóra ügyvezető

Együtt a sikerekért

Önmeghatározás. Pozicionálás. Brandépítés.

A hazai kis- és középvállalkozások leginkább mellőzött építőelemei. Világos, megfogalmazott és tudatosított önmeghatározás nélkül könnyen célt téveszthet a legzseniálisabb üzleti ötlet is. Pozíciónk megcélzásával piaci környezetünk számára is nyilvánvalóvá tesszük törekvéseinket.

A tudatos brandépítés során megkülönböztetjük magunkat a márkák tömegétől. A cél egy emblematikus márkanév felépítése. E munkaszakasz során a vállalati döntéshozók és a marketingszakemberek szoros együtt működéséből születhet csak kiváló eredmény.

Szolgáltatási körök
Arculat. Design. Forma.
Kreatív ötletek. Marketingstratégia. Reklámkampány.
Modellezés. Teljes kivitelezés. Kihelyezés.
Rendezvényszervezés. Ambient reklámok. Gerillamarketing.
Kiadványszerkesztés. Leaflet. DM.
Reklámfilm. Vírusvideó. 3D animáció.
Arculat. Design. Forma.

A fogyasztó legelső találkozása márkanevünkkel. Az a bizonyos első benyomás, melynek jelentőségét nem lehet eléggé hangsúlyozni. Egy egységes arculat egyszerre idéz harmóniát és dinamizmust. Egy ízléses weboldalra, melyben összefonódik a tartalom és a design, szívesen térünk vissza. Egy fantasztikusan megálmodott tárgyban megtermékenyíti egymást funkció és forma.

Rendezvényszervezés. Ambient reklámok. Gerillamarketing.

Legyen szó vállalaton belüli összejövetelekről (csapatépítő tréning, céges vacsora), céges rendezvényekről (konferencia, fogadás), PR-eseményekről (sajtótájékoztató, film-, divatbemutató), vagy szórakozásról a tematikus buliktól a koktélpartiig, levesszük válláról a rendezvényszervezés terheit.

A marketinglehetőségek olyan izgalmas területein is működünk, mint az “ambient” reklámok, azaz meghökkentő, ötletes megoldások épületeken, közterületeken; de élünk az alacsony költségvetésű, innovatív gerillamarketing eszközeivel is a “buzz” marketingtől a láncreakciós megoldásokig.

Kiadványszerkesztés. Leaflet. DM.

Az online megjelenések mellett nem kevésbé hatásosak a kézzel fogható, nyomtatott kiadványok sem. A megfelelő célközönségnek hatásos módon eljuttatott ingyenes kiadványok, leafletek (szórólapok, brossúrák) vagy DM-anyagok szintén komoly reklámerővel bírnak.

Természetesen nem csak ingyenesen terjesztett reklámanyagok készítésével foglalkozunk: kiadványtervezés, kiadványszerkesztés, majd a nyomdai kivitelezés területén is bizalommal fordulhat hozzánk.

Reklámfilm. Vírusvideó. 3D animáció.

Filmes csapatunk a hagyományos értelemben vett reklámfilmek mellett változatos műfajú videók teljes kivitelezését is vállalja, legyen szó referenciafilmről, rendezvényvideóról vagy komplett tévéműsorgyártásról, egészen a videomegosztó portálokon terjedő szellemes vírusvideókig.

Hagyományos grafikai, illetve filmes szolgáltatásaink mellett szerepel 3D animáció is: logóanimációk, wish-ek, reklámspotok, kisfilmek készítése és utómunkák során szintén számíthat ránk!

KÖZÉP-EURÓPA egyik legjobb szilveszteri eseménye

2018 – Vogue Magazin

Digitális marketing konferencia BOLOGNA

2019 – AZ ÉV WEBOLDALA

SEO & SEM KONFERENCIA 2019 BRÜSSZEL

2019 – A LEGJOBB DIGITÁLIS MARKETING KAMPÁNY 4. HELYEZETT

Betonbiztos, kipróbált csapat
KILÓGUNK
A SORBÓL
Ügyfélorintációs és mentalitásbeli különbözőségünket a piac többi szereplőjétől büszkén vállaljuk. Nem vágysz majd másra!
Egyedi és rugalmas kondiciók

Bármekkora is legyen céged mérete vagy árbevétele, az Optimalizálás.hu egyedi és rugalmas konstrukciókat javasol számodra.

A legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki megérdemli a kitüntetett figyelmet! Az árakért kattints.

  • 24 órás rendelkezésre állás minden szolgáltatáscsoportot tekintve
  • egyedi árazás a pénztárcádhoz igazodva
  • ingyenes karbantartás
  • ingyenes tanácsadás
  • folyamatos elemzések
  • lehúzásmentes fejlesztés és marketing kampányok

A legtöbb projekt nem a levelek között dől el. Merj velünk kommunikálni és nem vágysz majd másra!

Telefon: +36704135013

A válsághelyzetre reagálva folyamatosan kihasználjuk a felszabaduló kapacitásokat. Egészségügyben doglozol és támogatásra van szükséged? Azt gondolod hozzáteszel országunk életéhez? Ha tudunk, állunk rendelkezésedre!

Telefon: +36704135013